20150603

99. CAMPS DE MADUIXES

Ens el recomana:
Gemma Figuerola
2ESO



Els senyors Salas a mitjanit, van rebre una trucada de l’hospital els van dir que la seva filla, la Lluciana estava ingressada per haver pres drogues. L’Eloi, el seu xicot, no va poder anar divendres a la festa que havia anat la Luciana ja que havia d’estudiar, i la seva amiga Loreto, tampoc, perquè tenia problemes de bulímia. 
La resta dels seus amics en Màxim, en Santi, la Cinta i el Raül sí, i també van consumir pastilles, concretament van consumir “Eva”. Arriba l'inspector Vicente Espinós a l’hospital per demanar informació sobre l’estat de la Luciana i el doctor Pons reconeix que és difícil fer un diagnòstic en ser una droga desconeguda. Poli, el Mosques, va ser qui aquella nit va vendre la droga a la discoteca Pandora's. En Poli està espantat i acudeix al seu subministrador, Alejandro Castro, per dir-li que ja no vol vendre més, però ell l'obliga a vendre tota la mercaderia.
La Lluciana està en coma, però pot sentir a tots els que parlen al seu voltant i ella en certs moments del llibre, ens explica com es troba, veu la mort al seu costat.
L’Eloi busca desesperadament al Poli, (qui els va vendre la droga) per trobar una pastilla idèntica i així ajudar als metges a curar la Luciana.
Recomano aquest llibre a tots els públics, però sobretot per als joves, ja que et fa veure les conseqüències que tenen les drogues i el patiment que tenen les persones que estimen als que en consumeixen.