20150603

98. UNA ESTRELLA QUE NO S'APAGA


Ens el recomana:
Anna Torres 
1ESO
 
Aquest llibre tracta de l’Esther, la protagonista, que explica com ha viscut la seva malaltia, un càncer de Tiroide, una malaltia poc habitual en els nens. És una història real; que es basa en un diari escrit per ella mateixa. Aquest llibre recull diaris, cartes, esborranys, i escrits de la seva família, que l’ajuden a narrar la seva història. Tota aquesta història li va canviar la vida.  

Sota la mateixa estrella és un altre llibre d’aquest autor, John Green, que es basa en aquesta obra. Tots dos llibres narren històries relacionades amb l’amor i el càncer. John Green ha escrit diversos llibres i un d’ells és aquest, és un llibre que et fa pensar i veure les coses des del punt de vista des d’on el veuen altra gent, get malalta o gent que no tenen la mateixa sort que nosaltres. 


Jo recomano aquest llibre als adolescents perquè és interessant. Quan te’l llegeixes, tens ganes de saber que passarà desprès. És molt bonic perquè et fa pensar en la gent que necessita suport per viure. És un llibre sobretot per a la gent que li agrada el drama. Jo li posaria un 9. És excel·lent.