20130618

49. SEMPRE AMB TU

Ens el recomana:


Anna Salla  
2ESO-A

Tipus de narrador:

Narrador  extern, omniscient



Personatge principal o protagonista:

Sam i Emily



Personatges secundaris:

Riddle, Bobby Ellis, Clarence, Àvia Arlene, Shelly, Riley Holland, Tim, Debbie


En Sam és un noi d’uns 17 anys, ha viatjat molt amb el seu pare, la seva mare i el seu germà petit, per problemes econòmics. La seva mare és va morir. El seu pare no se’n cuida gens dels seus fills, i el Sam i el seu germà Riddle es tenien de espavilar sols, ara viuen en un magatzem a una ciutat dels Estats Units, i el seu pare en Clarence es passa la vida a un camió i robant. En Sam un diumenge va anar a l’església i va veure una noia que cantava,  la noia va veure aquell noi, al final de l'Església, i sol cantava per a ell, es va enamorar, va veure que aquell noi era especial, diferent que tots els altres. Al llarg del temps l’Emily i en Sam es van anar coneixen i de moment passen aventures junts, com ara  trucar-se cada nit...


Ara els pares de l’Emily el volen conèixer més, perquè veuen que l’Emily sol fa que pensar en el Sam i volen trobar la manera de fer-lo fora de la seva vida. Al final van veure que en Sam tenia una habilitat molt bona en tocar la guitarra, perquè en Tim era productor de música. Clarence és va enterar de tot això, va obligar a marxar del país  amb els seus fills fins que el Clarence el van tancar a la presó , gràcies als pares de l’Emily que van descobrir tot el que passava. El Sam i el seu germà petit van anar a viure en un pis, sortia amb l’Emily i tenia molta bona relació amb els seus pares. Sam va anar amb una Universitat i  Riddle en una escola.


Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè es mol emocionant i interesant.

Per exemple m’ha agradat molt una part  que és quan en Sam li envia un cor fet de branquetes i de fusta. Tot m’agrada del llibre. Li poso un 10.