20150127

74. VOLDRIA QUE FOSSIS TU


Ens el recomana:
Sònia Calvet Salvia
4ESO

La Bea rep un missatge per equivocació. Aquesta vegada decideix contestar-lo perquè qui l’envia parla sobre el seu llibre preferit “El amor en los tiempos del cólera”. Continuen mantenint el contacte amb la condició de no passar-se cap informació personal, incloent els seus noms. Per aquest motiu, van posar-se un sobrenom. Trobaren que la millor alternativa era optar pels noms dels protagonistes de “Crepuscle”, Bella i Edward, ja que era una pel·lícula que els agradava molts a tots dos. Mentrestant, la Bea va començar a fer classes de repàs a l’Alba, una nena de 6è de primària a qui la llengua no li anava gaire bé. Ella tenia un germà que jugava a handbol amb la Bea. Ells van passar d’odiar-se a ser els millors amics fins que un dia es van enfadar per culpa de l’exnòvia de l’Albert. Al final ell li va donar explicacions i tot es va arreglar.

Uns quants dies abans del 17 de maig –l’aniversari de la Bea- l’Edward li va enviar dues entrades pel concert dels Catarres com a regal. La Bella va decidir que l’acompanyés l’Edward i així aprofitar per conèixe’s realment. La sorpresa va arribar quan va descobrir que l’Edward era l’Albert i no va poder estar-se d’abraçar-lo i de fer-li un llarg petó als llavis.

És un llibre que quan el vaig veure per primer cop a la llibreria em va cridar molt l’atenció. Inclou una cançó dels Catarres, un dels meus grups de música preferits. No és difícil d’entendre i tampoc no és llarg. Això sí, enganxa molt. El recomano a totes aquelles persones que els agradi la tecnologia, el cinema i, sobretot, l’amor. Li poso un 8.