20120303

22. GUIA PER NO LLEGIR


Ei gent, això és flipant! he escrit un llibre de 150 pàgines i no ha estat gens malament! I a sobre, ha sigut per una bona causa com compartir amb vosaltres els meus trucs per no llegir. Però això no ho reconeixeré mai als meus pares ;). No entendrien res!

 – En Charlie no vol llegir però sí escriure?

Doncs sí amics! De fet, m’he posat les piles i he creat aquest bloc per continuar escrivint i perquè pugueu dir la vostra. Confesseu-ho: segur que sou dels que us les empesqueu per no llegir!

 Ara és la vostra, digueu què en penseu!


Tommy Greenwald

Amb molt d’humor, en Charlie Joe Jackson ens explica tots els trucs que s’empesca per no haver de llegir. Un llibre divertidíssim, una guia per no llegir que tothom hauria de llegir!

En Charlie Joe Jackson se sent orgullós de dir que mai ha llegit un llibre sencer. Quan a l’escola no li queda més remei que llegir-ne un, sempre llegeix el primer i l'últim capítol. Però per a la part del mig, el seu amic Timmy s’encarrega de fer-ho a canvi d'un gelat. Un dia, però, en Timmy decideix que el seu preu ha pujat a tres gelats en comptes d’un, i a en Charlie, només li queden dues opcions: cedir al xantatge o llegir...