20150527

93. NO SOMRIGUIS, QUE M'ENAMORO



Ens el recomana:
Abril Torres
1ESO

Cinc adolescents formaven el ‘Club dels incompresos’, van arribar a ser els millors amics ja que cadascun d’ells passava per èpoques dolentes. Però ara, quan ja no tenen els vells problemes, es van distanciant cada vegada més. Tots coneixen noves persones que poden influir en les seves decisions. La Valèria i en Raül viuen un amor secret. L’Ester es retroba amb el seu antic entrenador. La Maria troba la persona ideal per a ella. I l’Elisabet torna a veure al·lucinacions i veu amics imaginaris. El Bruno segueix estant enamorat de l’Ester, però ella haurà de triar entre en Rodrigo (el seu entrenador) o ell. L’Alba, una noia molt simpàtica, fa d’actriu en un rodatge que munte en Raúl. La Valèria coneix el Marc, una persona que creu en el destí. 

Però al cap del temps la Val i el Raül es comencen a ocultar coses. Seguiran junts? L’Ester, amb qui es decidirà quedar? La Paloma serà en realitat la noia perfecta per a la Maria? Què li passarà a l’Eli i les seves amistats imaginàries?

Aquest llibre el recomano a les persones de més o menys de la nostra edat, perquè totes les històries que hi passen també són problemes que nosaltres podem tenir.