20150306

85. CANÇONS PER A LA PAULA


Ens el recomana:
Laia Calvet
1ESO


La Paula, una noia de gairebé disset anys, s'enamora de l'Àngel, un jove de vint-i-dos anys. Es coneixen per internet a través d'una pàgina web de música. Un dia decideixen quedar a la cafeteria més famosa de la ciutat per parlar i conèixer-se per primera vegada.

La Paula arriba abans d'hora i entusiasmada, amb la seva motxilla rosa, com va quedar amb ell, perquè sabés qui és, busca al seu noi, amb una flor rosa també pel mateix fi de diferenciar-lo dels altres. Ella no el veu, trista, s'asseu i allà coneix a l'Àlex, un jove que està a la taula del costat llegint un llibre; per casualitat està llegint el seu llibre preferit. Ells dos es fan amics, però ell ha de marxar ràpidament perquè té un compromís. La Paula cansada d'esperar surt de la cafeteria i allà es troba amb l'Angel, quan el veu s'enamora a primera vista; és perfecte i no té cap motiu per continuar enfadada amb ell. Els dos passegen pel carrer en una nit molt màgica.

La Paula i l'Àngel surten junts, però després ve el conflicte, l'Àlex i la Paula no són sol amics com sembla... Passen un munt d'embolics i noves aventures i decisions que ha de prendre la Paula per seguir endavant i que tot vagi bé.

Jo recomano aquest llibre perquè, a mesura que el vas llegint, et poses més a la pell d'aquesta noia que sense voler viu una gran història d'amor, que es converteix en la més difícil però en la més bonica.

A part de recomanar aquest llibre, en el cas que us agradés, us recomano tota la trilogia de Cançons per a la Paula.