20150127

76. WONDEREns el recomana:
Lorena Buñales Buñales 
2ESO   August el protagonista d’aquest llibre, no és un nen normal del tot, te una síndrome molt greu. No anava a l’escola, però la seva mare li feia classes, fins que un dia decideixen que seria millor que anés a l’escola. Al principi està una mica trist perquè no hi vol anar, té vergonya inseguretat de que podria passar, com reaccionarien la gent en veure un nen deforme...L’August es va fer amic de la Summer el primer dia, a la taula del menjador, i amb qui passa tots els dies en aquest lloc, a l’hora de dinar. Els primers dies per amb ell són horrífics, però es va acostumant i troba més amics com el Jack Will, amb qui s’enfada però es tornen a reconciliar.

Finalment els dies a l’escola ja no són els mateixos, la gent ja no el mira com abans com un nen diferent, sinó que alguns li parlen i tot com un nen normal però amb una greu malaltia.


Aquest llibre el recomano, m’ha agradat bastant, perquè el trobo interessant i divertit.
El que veig més destacable que no és un llibre qualsevol, sinó que esta dividit en vuit parts i , en cada una parla un protagonista diferent. Li poso un 8.