20150112

69. EL DIARI DEL GREG. EL TERCER EN DISCÒRDIA



Ens el recomana:
Daniel Canela Torres
1ESO B


A la classe de 1r de secundaria els delegats de la classe del Greg estan preocupats perquè no saben que fer per recaptar diners fins que una noia que es diu Hillary Pine proposa fer un ball de Sant Valentí per recaptar diners, en Greg està molt preocupat per trobar parella per al ball i perquè no vol ser el pringat que es queda sense parella els hi ha demanat per sortir a casi totes les nenes de la seva classe: com a la Peyton Ellis ,la Bethany Breen, la Erika Hernández , la Leighann Marlow... I al final els hi demana a les que no van a la seva classe com la Laurel Stinger...

Però al final una noia que es diu Abigail Brown es queda sense parella perquè la seva que es el Michael Sampson no pot anar al ball perquè té obligacions familiars, i en Greg li diu si vol anar al ball amb ell i en Rowley que es el seu millor amic per fer un grup d’amics, a l’Abigail li agrada la idea del grup d’amics però com que no es coneixen gaire, abans del ball el Greg decideix que faran un sopar els tres junts. Quan en Greg va a casa d’en Rowley a buscar-lo se’n adona que té la varicel·la i li tapa amb una bufanda de la seva mare els grans que té al coll i un barret que li tapa els grans de la front. En el sopar en Rowley i l’Abigail es fan molt amics i en Rowley li explica histories de la seva família.

Quan son al ball l’Abigail veu al noi que li havia dit que tenia obligacions familiars amb una altra noia i es posa a plorar i aquell nen quan veu a l’Abigail marxa corrents. El Greg li diu si vol ballar amb ella per consolar-la al final ballen junts però la cosa no acaba com el Greg esperava perquè ell es posa a cridar perquè a vist que l’Abigail té un gra i en Greg es pensa que és de la varicel·la, però realment és un dels grans que et surten a la pubertat i al final el Rowley i l’Abigail surten junts i el Greg acaba sense parella i a demés agafa la varicel·la.

A mi m’ha agradat moltíssim aquest llibre es tracta de la vida d’un nen que escriu en un diari tot el que li passa , les aventures que té amb el seu amic en Rowley, coses interesants que fa, coses que li passen el dia a dia, llocs on va amb la família... En Greg es un nen una mica egoista amb el seu amic però a vegades també es molt bona persona.

Com que m'ha agradat molt, li poso un 9.