20150112

68. DIARI DEL GREG. AIXÒ ÉS MASSA!


Ens el recomana:
Paula Martí Roig 
1ESO B

El Greg és un nen que viu amb els seus pares i els seus dos germans, el Rodrick i el Manny. La historia va des del mes de gener fins al juny. El Greg té un amic que es diu Rowley i sempre s’aprofita d’ell.

Al Greg li agrada una noia de l’escola que es diu Holly i amb qui no s’atreveix a parlar, i quan es decideix, com el dia de Sant Valentí ella no li fa ni cas o hi ha algú.

El Greg és un nen molt mandrós i sempre busca la manera de escapar-se del què li manen o busca al seu amic Rowley perquè ho faci ell. Quan el pare l’apunta al futbol i el posen de porter ell s’entreté amb les flors i perden; quan el pare el vol apuntar a una escola militar el s’apunta als escoltes i el dia dels pares i fills el Greg està malalt i hi va el pare sol; quan van d’acampada amb el seu pare i el seu germà Rodrick els plou tant que han d’anar a un hotel i el Rodrick el tanca al passadís amb calçotets, quan van a la festa d’aniversari d’un veí es queda penjat en un arbre, li cauen els pantalons i el veí ho grava per enviar-ho a un concurs de vídeos casolans; l’últim dia de classe la Holly escriu una nota a l’agenda del Rowley on li posa que és molt simpàtic; i el Greg que escriu una nota a l’agenda de la Holly, fent-se passar pel Rowley deixant clar que només vol que siguin amics.

El primer dia de vacances el Greg coneixen una noia,la Trishta que ha vingut a viure al carrer i el Greg ja s’imagina al club dels pares del Rowley amb la noia i aquest fent de cambrer

A mi m’agrada el Greg i totes les seves aventures, és un desastre però ell es pensa que és el millor del món. El que potser no m’agrada tant és que tots els seus llibres són diaris, i no són llibres d’aventures. En general, m'ha agradat molt i li poso un 9.