20130619

51. EL DIARI DE RYAN. EL CORB



Ens el recomana:
Joel Boronat 2ESO-A 


Aquest llibre tracta sobre la vida de dos adolescents, en Ryan i la Sarah. En Ryan viu al sud de l’Estat Americà, i la Sarah, molt a prop seu, però en un poble separat, perquè els seus pares els hi han prohibit relacionar-se entre sí, ja que fa uns anys es van ficar en un embolic molt gros. Ara, els dos, van rere les pistes d’una enigmàtica secta secreta, la qual ha anat deixant pistes per tot l’Estat, per tal de que els dos adolescents arribin a trobar una cosa d’un valor inimaginable. 

En Ryan, des de casa, va investigant dels llocs on han d’anar, i la Sarah va recorrent tot Amèrica. Durant tot el viatge, la Sarah anirà penjant vídeos a la seva web, en els que el propi lector hi té accés; aquests ens ajudaran a entendre el que els dos protagonistes estan vivint. 

El final del llibre és aterradorament sorprenent i molt inesperat; els dos adolescents troben un diari que havia escrit l’Allan Poe els seus últims dies de la seva vida.


Recomano aquest llibre a tots els adolescents que els hi agradi la intriga i el misteri, els fantasmes i les llegendes sobre gent morta. És un llibre molt fàcil i ràpid de llegir, és molt entretingut i l’aventura està assegurada a cada pàgina. 

Un gran altre factor molt original que va a favor de la recomanació d’aquest llibre és  que al final de cada capítol, l’autor ens facilita la direcció d’una web i una contrasenya, que quan la introduïm, podem veure un vídeo relacionat amb allò que hem llegit.

Aquest llibre és el quart d’un saga molt bona, súperrecomanable. M'ha agradat molt, i li poso un 9.