20130611

47. LA VIDA ÉS UN FOC SUAU





Ens el recomana: 
Núria Florensa -2C ESO


En Víctor és un noi que compleix setze anys. Va a veure al seu oncle i com a regal, aquest li dóna un llibre de Francesc d'Assis. El noi celebra el seu aniversari amb els seus amics, però quan torna descobreix que l’oncle ha mort.
 Un bon dia, es troba amb el seu antic professor de matemàtiques, el Vell Max, que ha perdut el nord i li explica una història molt estranya  del  germà fosc. Li explica que el germà fosc és una persona que ha nascut el mateix dia i any que tu, que té tot el que a tu et falta i li manca tot el que tens tu, i que per mitjà d’un dolmen, el germà fosc li havia robat la seva bona sort . En Víctor descobreix que el germà fosc d’en Max és el seu pare i decideix ajudar en Max, marxar de casa i canviar-se el nom de Víctor per Francesco. Finalment en Víctor se’n va a viure al bosc i coneix a una noia, la Fiona, de la qual és comença a enamorar.

Us recomano aquest llibre perquè és interessant i sempre et deixa en un suspens que fa que et preguntis què passarà. M'ha agradat molt, i li poso un 8,5.