20130605

44. VOLS FER EL FAVOR D'APUJAR-TE ELS PANTALONS?


Ens el recomana:
Irene Botines Queralt
2ESO A
Aquesta història passa a Rierola del Camp, tot i que la podem adaptar també al nostre poble. A Rierola del Camp mai no passava res d’interessant fins que va arribar una nit. Els pares dels alumnes van tenir una reunió. Van parlar de les notes...fins que va sortir el tema que els nens ara volien calces i calçotets de marca...i portaven els pantalons abaixats. Els pares durant unes setmanes s'hi anaven fitxant i ho anaven dient als nens. Els nens no els feien cas perquè deien que aquella moda l’havien tret de l’intercanvi amb els d'Anglaterra. L’alcalde va dir que qui portaria els pantalons abaixats se li posaria un càstig i hauria de fer feines pel poble.

Els nens van preparar una manifestació. Un dia tots els nens i nenes del poble van sortir a manifestar-se perquè poguessin portar el que volien. Van sortir a manifestar-se amb calces, sostens, calçotets... L’alcalde estava molt enfadat i només li va faltar que vingués la televisió.

Des d’aquell dia, a Rierola del Camp...


El recomano ja que el llibre és enganxós. Ara bé no és fàcil de llegir perquè mai no hi ha un personatge concret. M’ha agradat perquè és divertit i t’enganxa. Una cosa que no m’ha agradat ha estat que passen moltes coses i que l’argument del llibre és difícil de seguir, a vegades. Costa entendre el final.

Valoració: m'ha agradat molt, i li posa un 8,5.