20130506

43. ALLÀ ON SIGUI EL MEU COR


Ens el recomana:
Imma Pinent Sants
2ESO C


La Montse és una noia de disset anys que viu a Villarana amb els seus dos germans i els seus pares. La seva millor amiga és la Carolina, qui la va ajudar més a superar la malaltia.

La Montse havia estat operada de cor abans d’aquell estiu. Aquella operació li havia canviat la vida, i li va servir per mostrar-li qui eren els que se l’estimaven de debò. L’estiu anterior l’havia passat amb l’Artur, que la va deixar per por de veure-la morir.

Aquest nou estiu estava sent molt avorrit fins que va conèixer al Sergi, que la feia sentir especial, s’hi trobava a gust, i van acabar sent parella. En Sergi no era de Villarana, ell era de Tarragona, fill d’una família important, i només hi havia anat per trobar feina.

La relació entre la Montse i en Sergi anava molt bé, fins que ella va descobrir perquè en Sergi havia anat a parar allà; el cor. El cor de la Montse era d’algú que havia estimat molt en Sergi.

El que més m’ha agradat d’aquest llibre ha sigut l’amor d’en Sergi per la Montse, que havia començat sense voler, però havia passat. Recomano el llibre perquè es realment interessant i no costa gaire de llegir. M'ha agradat bastant, i de nota li posaria un 8.