20130222

41. HARRY POTTER



Ens el recomana:
Joel Pijuan Padrós
1r ESO A
 
En Harry Potter està tancat a casa els seus tiets, els Dursley, on tots estan en contra del pobre Harry. En Harry és un noi orfe d’uns tretze anys que vivia a casa els seus tiets insuportablement insuportables.

En Harry és fill de bruixots, però els seus pares van morir quan Lord Voldemort, el bruixot de les forces del mal, els va atacar. I tot el que li va quedar d’aquella matança va ser una cicatriu en forma de llamp a la part dreta del front.

Però quan tenia dotze anys va vindre un bruixot a dir-li al Harry que anés a l’escola màgica de bruixots, Hogwarts. Anirà amb el Ron cap el tren. I hauran d’anar volant amb el cotxe màgic del pare del Ron.
En Harry trobarà un diari secret d’en Tod Morvosc en els lavabos de les nenes on viu la Gemma Gemec. El diari estava tot en blanc, ni un pàgina escrita.

Això els conduirà a la cambra secreta on es trobarà en Tod Morvosc Rodlel i descobrirà que en Tod Morvosc Rodlel és qui feia els atacs i en Harry s’hi enfrontarà, i el guanyarà.

Aquest llibre m’ha agradat, perquè és molt interesant i curiós, ple de misteris i de riure, tot plegat amb una mica de màgia.