20120416

26. CAMPS DE MADUIXES

Ens el recomana:
Marta Escribà Planes 
2ESO


La Lluciana, una noia de 18 anys, sana i bona estudiant,i els seus amics, anaven de festa i havien pres un droga anomenada eva. A causa d’aquesta droga, la protagonistava quedar en coma. Els seus amics van reflexionar sobre el que va passar aquella nit; el seu nòvio Eloi buscava el camell que els va donar la pastilla per salvar-li la vida; un inspector també buscava el camell per detenir-lo; un periodista volia que sigués notícia de portada i va fer tot el que possible per aconseguir-ho; la seva amiga bulímica lluitava amb ella mateixa per superar-se. Tothom lluitava per salvar la Lluciana.

M’ha agradat molt aquest llibre, és realista, tracta temes actuals com són les drogues, que cada vegada hi ha més joves que prenen drogues i aquest llibre està bé per informar-nos i ser conscients del perill de les drogues. En el llibre es combina la història amb els pensaments i sentiments de la Lluciana des de l’hospital. Parla amb els altres i no la senten, parla com si estigués jugant una partida d’escacs amb la mort, si perd es morirà.

Recomano aquest llibre perquè la història és molt bonica. Es veu com la gent lluita per ella i per superar-se a ells mateixos, la seva amiga bulímica, el seu nòvio... També perquè el vocabulari és bastant senzill.

Res no és real, no hi ha res
per què preocupar-se.
Camps de maduixes per sempre.
Strawberryfields forever 
JOHN LENNON